2013. július 12.

Áfonyás sajttorta

Hozzávalók:
Tésztához:
56 g kókuszzsír (olvasztott vaj)
130 g darált keksz
Töltelékhez:
130 g áfonya
337 g philadelphia krémsajt
112 g xilit cukor
1 tk vanília kivonat
3 tojás


Elkészítése:

Egy 18 cm-es tortaformát béleljünk ki sütőpapírral, és melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra.
Olvasszuk meg a kókuszzsírt és morzsoljuk össze a darált keksszel, nyomkodjuk a torta forma aljába.
Szórjuk rá az áfonyát.
Egy tálba tegyük a tojásokat, krémsajtot, cukrot, vanília kivonatot és keverjük alaposan el. 
Öntsük az áfonyára a masszát és süssük 35-40 percig, míg aranybarna nem lesz a teteje.
Hűtőben hagyjuk 1-2 órát pihenni.



1 szelet = 247 kCal

Az alaprecept a nosalty.hu oldaláról való.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése